Gratis frakt fra €20
Bestilles før kl 22:00 på virkedager, leveres i morgen
Gratis retur innen 14 dager

23/05/23

Duux vinner 2 iF Design Awards!

Vi er glade for å kunngjøre at Duux har vunnet ikke bare én, men to prestisjetunge iF Design Awards for våre innovative produkter! Vår Edge panelovn og den nye smarte appen har blitt anerkjent for utmerket design og funksjonalitet.

Edge panelovn er ikke bare stilig og slank, men også svært funksjonell. De viktigste funksjonene er lydløs drift, energisparemodus, justerbar temperatur og et intuitivt kontrollpanel. Juryen for iF Design Award berømmet Edge for eksepsjonell design, brukervennlighet og energieffektivitet.

hvis 2023 edge

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår nye Smart app vant også en iF Design Award for sitt intuitive grensesnitt og utallige funksjoner. Ved hjelp av appen kan brukeren betjene sitt Duux-apparat overalt, stille inn skjemaer og motta meldinger når luftkvaliteten eller temperaturen endres. Juryen var imponert over den brukervennlige designen, sømløs integrasjon og muligheten til å alltid være informert om inneklimaet.

 

iF-award er en av de mest prestisjefylte designprisene i verden. Hvert år deles det ut priser til de beste designene i ulike kategorier, for eksempel produktdesign og kommunikasjonsdesign. Prisen anerkjenner betydningen av innovasjon og fortreffelighet innen design, og det er en stor ære for oss å motta denne prisen.

Vi er meget stolte av vårt team hos Duux, for å ha designet disse prisvinnende produktene og appen. Vi vil fortsette å skape produkter som ikke bare er funksjonelle, men som også passer sømløst inn i ethvert interiør.

Relaterte artikler

Hvordan renser jeg luftfukteren min?

Ved å rengjøre luftfukteren regelmessig forhindrer du kalkavleiringer i filteret eller vannbeholderen på luftfukteren. Dette vil sikre et hygienisk resultat, bedre ytelse og lengre levetid for produktet ditt. Men når bør du rengjøre luftfukteren, og hva er den beste måten å gjøre det på? Vi forklarer det for deg trinn for trinn. [...]

4 fordeler ved stillhet om natten

Støyende gatetrafikk, sirener eller en brummende maskin i hjørnet av rommet - fullstendig stillhet er ofte mangelvare om natten. Og likevel er fullstendig stillhet faktisk gunstig for din fysiske og mentale helse. Les her om fordelene med stillhet om natten og hvordan det kan forbedre ditt generelle velvære. 1. Bedre søvnkvalitet Støy [...]

Pust liv i hjemmet ditt