Gratis frakt fra €20
Bestilles før kl 22:00 på virkedager, leveres i morgen
Gratis retur innen 14 dager

23/05/23

4 fordeler ved stillhet om natten

Støyende gatetrafikk, sirener eller et summende apparat i hjørnet av rommet - det er ikke ofte det er helt stille om natten. Og det mens fullstendig stillhet er gunstig for din fysiske og mentale helse. Her kan du lese om fordelene ved stillhet om natten og hvordan det kan forbedre din generelle trivsel.

duux ss21 livsstil 43 1920x1920

1. Bedre søvnkvalitet
Støy er en av de viktigste årsakene til at natteroen vår forstyrres, men visste du at selv lyder som du ikke våkner av påvirker søvnen din? Et stille og rolig miljø sørger for en dypere søvn, slik at du våkner opp mer uthvilt og med mer energi. Si hei god nattesøvn, si farvel til tretthet 👋.

 

2. Mindre angst og stress
Stillhet om natten har en beroligende virkning på kroppen. Kroppen er nemlig mer avslappet i et rolig miljø, slik at stresshormonet kortisol reduseres og vi føler mindre angst og stress.

 

3. Forbedret immunsystem
Rolig, dyp søvn kan forbedre immunsystemets virkning – slik at kroppen kan bekjempe sykdom mer effektivt. Dessuten bidrar et rolig miljø til å redusere stresshormoner, som kan bidra til å forbedre kroppens generelle immunrespons.

 

4. Økt produktivitet
God nattesøvn og rolige omgivelser kan også føre til økt produktivitet, noe som fører til bedre prestasjoner på skole eller jobb. Dette gir deg muligheten til å starte dagen med et friskt sinn og ny energi.

 

Fra bedre søvnkvalitet til økt produktivitet – stillhet om natten har flere fordeler. Det er på tide å sørge for et stille og rolig miljø. Sov godt! 🤫

Relaterte artikler

Hvordan renser jeg luftfukteren min?

Ved å rengjøre luftfukteren regelmessig forhindrer du kalkavleiringer i filteret eller vannbeholderen på luftfukteren. Dette vil sikre et hygienisk resultat, bedre ytelse og lengre levetid for produktet ditt. Men når bør du rengjøre luftfukteren, og hva er den beste måten å gjøre det på? Vi forklarer det for deg trinn for trinn. [...]

Duux vinner 2 iF Design Awards!

Duux Vi er glade for å kunngjøre at vi har vunnet ikke bare én, men to prestisjetunge iF Design Awards for våre innovative produkter! Edge smart Konvektorvarmeren og den nye appen vår har blitt anerkjent for sin enestående design og funksjonalitet. Edge Konvektorvarmeren er ikke bare stilig og elegant, men også utrolig funksjonell. Nøkkelfunksjonene inkluderer en [...]

Pust liv i hjemmet ditt