Gratis frakt fra €20
Bestilles før kl 22:00 på virkedager, leveres i morgen
Gratis retur innen 14 dager

23/05/23

Hvordan renser jeg luftfukteren min?

Ved å rengjøre luftfukteren din regelmessig, forebygger du at det oppstår kalkbelegg i filteret eller i vanntanken til din luftfukter. Dette sikrer en hygienisk funksjon, bedre ytelse og lengre levetid for produktet. Men når skal du rense luftfukteren og hva er den beste fremgangsmåten? Vi forteller det trinn for trinn.

Vil du heller se videoen? Klikk her.
Før du begynner må du sørge for at luftfukteren er slått av og at støpslet er trukket ut fra stikkontakten.

1.Ta ut og tøm vanntanken;

Rengjøring av luftfukter trinn 1

 

2. Bland deretter 50 % lunkent vann og 50 % natureddik for å fjerne kalken fra vanntanken og innsiden av luftfukteren. Har du en Tag (2) luftfukter? Da bør du bruke nedenstående mengder.

  • Vanntank: 1250 ml lunkent vann, 1250 ml natureddik
  • Innvendig: 250 ml lunkent vann, 250 ml natureddik

andre trinn v2

 

Har du en annen luftfukter? Hold deg til innholdet i vanntanken og ta hensyn til luftutløpet ved avkalking innvendig – pass på at du ikke fyller høyere enn luftutløpet for å unngå lekkasje.

 

3. La blandingen virke i minst 20 minutter;

4. Hell blandingen ut av vanntanken og ut av produktets innside;

5. Skyll begge delene godt med vann;

6. Bruk en tørr klut for å fjerne smussrester og tørke luftfukteren.

Rengjøring av luftfukter trinn 6

 

Når du rengjør luftfukteren, må du også sjekke filteret 😉. Men hvordan vet du når du må skifte det gamle filteret? Du og luftfukteren din er uatskillelige (les: du har brukt den regelmessig de siste 3-6 månedene) eller luftfukteren din er dekket av en hvit hinne.

Pass på at du utfører disse trinnene regelmessig, slik at du får langvarig glede av din luftfukter og et sunt inneklima!

Relaterte artikler

4 fordeler ved stillhet om natten

Støyende gatetrafikk, sirener eller en brummende maskin i hjørnet av rommet - fullstendig stillhet er ofte mangelvare om natten. Og likevel er fullstendig stillhet faktisk gunstig for din fysiske og mentale helse. Les her om fordelene med stillhet om natten og hvordan det kan forbedre ditt generelle velvære. 1. Bedre søvnkvalitet Støy [...]

Duux vinner 2 iF Design Awards!

Duux Vi er glade for å kunngjøre at vi har vunnet ikke bare én, men to prestisjetunge iF Design Awards for våre innovative produkter! Edge smart Konvektorvarmeren og den nye appen vår har blitt anerkjent for sin enestående design og funksjonalitet. Edge Konvektorvarmeren er ikke bare stilig og elegant, men også utrolig funksjonell. Nøkkelfunksjonene inkluderer en [...]

Pust liv i hjemmet ditt